Talosaga se Fa'amatalaga
65445 tutuli
Leave Your Message

LANCE Fa'ailoaina Malosiaga Neodymium Magnetic Hooks mo Fa'alapotopotoga Avanoa Lelei

2024-07-30

LANCE Fa'ailoaina Malosiaga Neodymium Magnetic Hooks mo Fa'alapotopotoga Fa'amuta

I se taupulega e fesoasoani i tagata e ona fale ma tagata tomai faapitoa e faʻamama o latou avanoa i le faigofie ma le sitaili, ua faʻaalia ai e le LANCE ana matau mataʻutia neodymium fou, e maua i lanu siliva ma lanu uliuli. O nei matau laititi ae malolosi ua folafola mai e suia le auala tatou te faatulagaina ai a tatou meatotino, mai le umukuka i le ofisa ma tua atu.
Matau maneta M36B-1.png

E tusa ai ma le kamupani, o le LANCE Magnet Hooks ua mamanuina e foia ai le luʻitau o le faʻatapulaʻaina o avanoa ma le gaogao, e ofoina atu se fofo faʻasao avanoa e faʻaleleia atili ai le mama ma le mama o soʻo se potu. Faatasi ai ma lo latou gafatia e uu i luga i le 140 pauna i luga o le saʻo ma le 47 pauna faʻalava (faʻataʻitaʻiina i luga o se uʻamea uʻamea 10mm), o nei matau e sili atu nai lo na o faʻailoga teuteu; o mea faigaluega e mafai ona lagolagoina ma le saogalemu mea mamafa.
Maneta Hook2.1.jpg

E taua le maitauina, e ui i lea, o le maualuga o le pule e mafai ona fesuisuiaʻi e faʻatatau i mea e pei o le mafiafia o le uʻamea, le vaega galue, ma le itu o le tautau. Ae ui i lea, o le agavaʻa o le LANCE Magnet Hooks e faʻamautinoa ai o loʻo tumau pea se filifiliga aoga mo le tele o faʻaoga.

Mai le faʻatulagaina o ulo ma apa i totonu o le umukuka e tautau ai peleue ma mea faigaluega i totonu o le faletaavale, o nei matau e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi i soʻo se siosiomaga. Pe o le potu malolo, potumoe, alasao, faleteuoloa, fale faigaluega, ofisa, poʻo le togalaau, o le LANCE Magnet Hooks e ofoina atu se auala faigofie ma lelei e faʻapipiʻi ai mea.
Maneta Hook5.jpg

O le umi o matau o se isi tulaga tulaga ese, faʻafetai i a latou neodymium sili atu maneta o loʻo faʻapipiʻiina i se puipuiga Ni + Cu + Ni 3-layer coating. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le ola o maneta ae faʻamautinoa foi e tumau lo latou malosi maneta i le taimi.

O se tasi o mea taua o le LANCE Magnet Hooks o le faigofie o le faʻapipiʻiina. E le pei o matau fa'aleaganu'u e mana'omia le viliina o pu po'o le tu'u ai o mea pipi'i, o nei fa'amau maneta e fa'apipi'i i so'o se mea u'amea, ma fa'ate'aina ai le mana'omia o so'o se mea faigaluega po'o ni suiga i au puipui po'o mea faigaluega. E lē gata ina faasaoina ai le taimi ma taumafaiga ae e faasaoina ai foʻi le faamaoni o lou siʻosiʻomaga.

“Ua matou malamalama i le tāua o le iai o se avanoa e leai ni gaogaosa ma le faatulagaina lelei, ma o le mafuaaga lena na matou fausia ai le LANCE Magnet Hooks,” o le tala lea a se sui sooupu o le kamupani. "Faatasi ai ma a latou maneta neodymium mamana ma mamanu eseese, o nei matau o le fofo sili lea mo soʻo se tasi o loʻo vaʻavaʻai e faʻaumatia a latou mea leaga ma fatuina se siosiomaga sili atu le toʻafilemu ma aoga."

Le LANCE Magnet Hooks ua avanoa nei mo le fa'atau, ofoina atu i tagata e ona fale ma tagata tomai fa'apitoa se auala e leai se fa'alavelave e ausia ai nirvana fa'alapotopotoga.
"Fa'amolemole kiliki iinei mo le so'oga o oloa"