Talosaga se Fa'amatalaga
65445 tutuli
Leave Your Message

LANCE Fa'ailoaina Va'aiga V-Shaped Neodymium Magnetic Hooks mo Fa'afaigofie Fa'atonu ma Fa'asao Avanoa

2024-06-27

LANCE Fa'ailoa Mai Malosi V-Shaped Neodymium Magnetic Hooks mo Fa'alapotopotoga Avanoa Lelei

LANCE, ose ta'uta'ua o lo'o gaosia fofo fou e teu ai, ua fa'alauiloa mai se fa'aopoopoga fou i lana laina fa'amau fa'amau - o le fa'a-V neodymium fa'amau maneta. E maua i le siliva ma le lanu uliuli, o nei matau ua mamanuina e fesoasoani ai i tagata e faʻaogaina ma faʻapipiʻi o latou avanoa ma le faigofie.

Le foliga Vmatau maneta neodymium mai le LANCE ose ta'aloga-sui mo i latou o lo'o taumafai e fa'ateleina le fa'aogaina avanoa i vaega laiti. Pe ose umukuka vaapiapi po'o se potu moe, o nei matau e mafai ona fesoasoani e fa'atupu le vevesi. E ala i le fa'aogaina o le malosi fa'amaneta, e mafai ai e matau ona uu ma le faigofie le tele o mea, fa'asa'oloto le fola ma le fata avanoa.

E ui lava i lo latou lapopoa, ae o le V-foliga neodymium mata mageta o loʻo faʻapipiʻiina se tuʻi malosi. E mafai ona latou lagolagoina le mamafa maualuga e tusa ma le 140 pauna i luga o le laina ma le 47 pauna i luga ole laiga. Ae ui i lea, e taua le maitauina o le maualuga o le gafatia e faʻataʻitaʻiina i luga o le 10mm uʻamea e faʻaaoga ai se masini suʻega faʻapolofesa faʻapolofesa i se saoasaoa tutusa. O le mea lea, e mafai ona fesuisuiaʻi le malosi maneta e faʻatatau i mea e pei o le mafiafia o le uʻamea, le vaega o fesoʻotaʻiga, ma le itu o le faʻamalolo.

V36 ata faaopoopo uliuli 1_new.png

E ui lava i nei fesuiaiga, o le V-foliga neodymium mageta matau o loʻo tumau pea se filifiliga sili mo le faʻatulagaina o avanoa eseese. Pe o lo'o e va'ava'ai e tautau mea umukuka, mea faigaluega i totonu o le faletaavale, po'o mea fa'aoga i totonu o le ofisa, o nei matau e mafai ona fa'aogaina le tele o mea. E lelei atoatoa mo le faʻaaogaina i umukuka, potu malolo, potumoe, alalaupapa, fale teu oloa, fale faigaluega, ofisa, ma e oʻo lava i togalaau.

V36 vaaiga kalafi 2_new.png

O le mealilo i tua o le fa'afiafiaga mata'ina o matau o lo'o ta'oto i lo latou fausiaina. Faia mai maneta neodymium, o loʻo faʻapipiʻiina i le tolu-layer Ni + Cu + Ni puipuiga e faʻamautinoa ai le tumau ma le umi o le ola. O lenei fa'alavalava e fesoasoani e puipui ai maneta mai le pala ma le ofuina, fa'amautinoa latou te fa'atumauina lo latou malosi ma fa'atinoga i le aluga o taimi.

O se tasi o mea iloga o le V-foliga neodymium mata mageta o lo latou faigofie faʻapipiʻi. E le pei o matau fa'aleaganu'u e mana'omia le viliina i totonu o puipui po'o le tu'u o mea pipi'i i luga o luga, o nei matau e na'o le pipi'i i so'o se mea uamea. O lona uiga e faigofie ona e fa'apipi'i i pusaaisa, kapoti faila, po'o so'o se isi u'amea e aunoa ma le fa'aleagaina o au mea po'o le tu'u ai o fa'ailoga leaga.

Faatasi ai ma lo latou malosi maneta, faʻaoga eseese, ma faigofie faʻapipiʻi, o le V-foliga neodymium mageta matau mai le LANCE e tatau ona i ai mo soʻo se tasi o loʻo taumafai e faʻaitiitia ma faʻatulaga o latou avanoa. Pe o oe o se tagata e ona le fale, o se tagata e ona pisinisi, pe na o se tagata fiafia i fofo lelei e teu ai, o nei meamatau neodymiume mautinoa e faia se suiga i lou olaga i aso faisoo.

"Fa'amolemole kiliki iinei mo le so'oga o oloa"